20 aug. 2007

Muenster


Skulptur Projekte Münster verandert de Duitse stad Münster sinds 1977 elke 10 jaar voor honderd dagen in een groot openluchtmuseum.


galerieopweg plaatste zich in het middelpunt.


galerieopweg gestationeerd voor de tijdelijke architectuur Switch+ van Marc Günnewig en Jan Kampshof op het plein voor het Westfälisches Museum.Diepe indruk maakte Depression van Bruce Nauman.


Dominique Gonzales-Foerster bouwde in het park Senke am Kanonengrabe een soort Madurodam van miniatuurkunstwerken (schaal 1:4) uit voorgaande edities van Skulptur Projekte, waaronder deze Caravan van Michael Asher.
In de honderd dagen die de tentoonstelling duurt verplaatst Asher iedere maandag zijn Eriba Famila BS naar een van de tien locaties die hij sinds de eerste tentoonstelling in 1977 bezocht.


Detail van de sculptuur zonder titel van Donald Judd uit 1976 aan de Aasee.


Detail van de protestinstallatie Trickle down van Andreas Siekmann. De samengeperste resten van dieren-imiterende 'stadskunst' van de afdelingen city-marketing met de ondertitel Der Öffentliche Raum im Zeitalter seiner Privatisirung'.

Detail van de schitterende sculptuur Dolomit [zugeschnitten] van Ulrich Rückriem uit 1976 bij de Petrikirche.


Sculpturale compositie met gevonden materialen door Marcel Prins aan de stad Münster nagelaten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hello from Spain.

My name is Carlos and I enter hear for see pictures of Donald Judd. I am a student of Art. If you want you can visit my blog space.

http://notonidas.blogspot.com/

¡Buena suerte!