21 apr. 2007

paradijs


galerieopweg maakt mobiele exposities die in de ruimste zin met thema’s van de weg en het gebruik ervan te maken hebben.
Naar aanleiding van het Pornografiefestival in Amersfoort doet de galerist in beeld-verhaal een niet-auto-biografisch verslag van wat de weg in deze sfeer te bieden heeft.
Net als galerieopweg is sex (en dat al sinds verdrijving uit het Paradijs) niet plaatsgebonden en zoekt haar eigen wegen, vaak op onverwachte plekken.
Zo tref je moderne milieuactivisten niet langer als drop-outs in het woud der verwachting, maar voegen zij (want sex sells) tegenwoordig de daad bij het woord en neuken een heel regenbos bij elkaar ter compensatie van de asfaltjungle.
Landrovers bieden terrein tot vingeroefeningen op four wheels voor het enorme aanbod auto-sex, dat tankstations ten behoeve van grootgebruikers van de snelweg, naast de auto-drop, in de schappen tentoonstelt als begeleider van het bakje troost.
Maar gelukkig is er ook de poëtische collage 69 Annee Erotique van Philippe Lemaire waarin een over-sised model uit het jaar 1969 in het zonnetje gezet wordt.Geen opmerkingen: