30 mrt. 2007

overwerk

De Nieuwe Garde Den Haag zet joker in bij 8 Uur Overwerken.

Nieuwe Garde is een netwerk van jonge creatieven voor meer dynamiek en inspirerende samenwerkingen die elkaars aanwezigheid versterken. Voor het goede doel werken zij 8 uur lang over. Gratis en voor niets, tot diep in de nacht. Bedenken en maken zij een guerrillacampagne, een radiospot, een tv-commercial, een filmpje, een advertentie, een complete huisstijl of een losse poster.

Vandaag vanaf 21.00 uur: Kick Off Nieuwe Garde Den Haag - Talkshow party in de kantoren Shoot Me, ConnAct en Galerie King Kong aan de Prinsegracht 8 in Den Haag.

Het programma bestaat uit korte presentaties over de Creatieve Stad in samenwerking met Art & Talk en een interactief debat over netwerken en de kansen in en voor Den Haag. Doorlopend zijn er (live) muziekoptredens, FoodDJ'ing, Audiovisuals en Performances.

Met onder meer Leo van Loon - Liever een origineel advies, Arend Hardorff - Creative Organisations Linked In Networks (COLIN), Hans van Oel - Gemeente Den Haag en muziek De Stuntgitarist/Audio Arts, DJ Max, Stitch & Bitch.

8UO wordt live uitgezonden op Den Haag TV!

Giel Beelen zal in zijn nachtprogramma Serious TV - een samenwerking tussen VARA, BNN en 3FM - ook aandacht besteden aan 8 uur overwerken voor het goede doel.

Geen opmerkingen: